VISA Electron Mastercard VISA

 

Hos Spotdiscount har vi travlt og søger derfor flere medarbejdere til vores butikker i Flensburg og Süderlügum.

 

Salgsassistent - Bliv en del af et varieret arbejdsmiljø!

Som salgsassistent hos Spotdiscount vil du sætte pris på, at dagene aldrig er ens. Hos os vil du nemlig løse mange forskellige opgaver gennem dagen – lige fra at betjene kassen med et smil til at hjælpe kunder med at finde det, de søger, så de har lyst til at komme igen.

Du er over 18 år og vil typisk arbejde 20-30 timer om ugen, fordelt på vagter i dagtimerne, aftenerne og i weekenden. Du møder op på arbejde med godt humør, og din positive indstilling bidrager til, at vores kunder får en god oplevelse. Du er desuden initiativrig og tager ansvar for at løse opgaverne, selv når der er travlt.

Stillingen indebærer, at du selvstændigt er ansvarlig for at lukke butikken nogle gange om ugen. På disse dage leder du butikkens aftenhold og sikrer, at de aftalte lukkerutiner bliver udført korrekt. Du vil få en grundig oplæring og, i samarbejde med butikschefen, har du ansvaret for, at butikken fremstår velopfyldt og indbydende om aftenen.

Du får:

  • En varieret arbejdsdag, hvor ingen dage er ens.
  • En stilling, der giver dig værdifuld erfaring og mulighed for at prøve kræfter med ledelse.

 

Er det noget for dig, så send en kort ansøgning samt CV til info@spotdiscount.dk

Husk at skrive om du søger til butikken i Flensburg eller Süderlügum.

 

Servicemedarbejder - Kan du skabe gode kundeoplevelser?

Vi har et fritidsjob til dig som servicemedarbejder hos Spotdiscount. Her vil du prøve kræfter med mange forskellige opgaver – fra at feje gulvet og holde hylderne pæne, til at fylde varer op, betjene kassen og møde kunderne med et smil.

Det er vigtigt, at du har en god sans for at give kunderne en positiv oplevelse, når de handler i Spotdiscount. Du er initiativrig og kan holde hovedet koldt, når der er travlt.

Du har afsluttet 9. klasse og er klar til at arbejde nogle timer om ugen – primært om eftermiddagen, aftenen og i weekenderne. Måske har du erfaring med butiksarbejde, eller også har du lyst til at lære det i en dynamisk butik.

 

Er det noget for dig, så send en kort ansøgning samt CV til info@spotdiscount.dk

Husk at skrive om du søger til butikken i Flensburg eller Süderlügum.